با همکاری انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
فرآوری، صنایع غذایی و بیوشیمی
تأثیر بسته‌بندی فعال و خلاء بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی کلاله خشک زعفران (Crocus sativus L.)

زهره بیرجندی طرقی؛ فرید مرادی نژاد؛ راضیه نیازمند؛ حسن بیات

دوره 11، شماره 4 ، دی 1402، ، صفحه 413-430

https://doi.org/10.22048/jsat.2023.397103.1487

چکیده
  زعفران به دلیل خواص فراوان به عنوان گرانترین گیاه دارویی و ادویه­ای در جهان شناخته شده است. این گیاه دارای متابولیت­های ثانویه فراوان بوده که مهم­ترین آنها شامل کروسین، پیکروکروسین و سافرانال می­باشد. شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری سبب کاهش کیفیت و مواد مؤثره کلاله زعفران شده که از ارزش و اعتبار آن جهت صادرات کاسته است. این ...  بیشتر